Massage

Opdag vores behandlingsformer

Alle vores behandlingsformer kan noget forskelligt. Hvornår og hvordan vi bruger de forskellige former og teknikker kommer helt an på det menneske som træder ind i klinikken. Du kan have svært ved at vide hvilken behandling der er den rigtige for dig, og derfor finder vi sammen ud af hvad vi skal forkusere på når du kommer ind i klinikken. Hvilken service du booker er derfor blot vejledende. 

Vi har samlet en oversigt over vores behandlingsformer, samt hvordan og hvornår de bruges i forbindelse med sportsterapi og restitution.

Sportsmassage- & restitution

Om Ligevaegt sport studio

Hos Ligevaegt Sport Studio får du den bedste restitution til din krop. Booker du en dybdegående sportsmassage får du løsnet op i kroppens muskelspændinger/myoser, samtidig med at behandlingen forebygger mod skader og skavanker. Du kan også booke eller kombinere massagen med sportsterapi, hvor vi fokusere mere målrettet på den enkelte kropsdel og benytter værktøjer som sports akupunktur, cupping, vævsbehandling, kinesiotaping mm. for at forhindre og forebygge problematikker som er specifikke for dig og den sport du dyrker. 

Formålet med behandlingerne er at forkorte din restitutionstid så du er hurtigt og effektivt er klar til at få det bedste ud af din næste træning, samtidig med at vi holder dig ude af lange skadesforløb.

Book din tid online

Book din tid online og se alle ledige tider og behandlingsformer som passer dig